kleuradvies en materiaaladvies aan huis
decoratie in kinderkamer door styliste
kleuradvies en materiaaladvies aan huis
decoratie in kinderkamer door styliste

Jeanet

"Waar mijn vriend en ik al weken mee worstelden heeft Rebecca in 2 uur voor elkaar gekregen: een prachtig en origineel kleurenplan voor muren, behang, raambekleding en vloerkleed wat ook echt bij ons past. Dit hadden wij zelf nooit zo bij elkaar kunnen zoeken. Rebecca geeft op een fijne manier advies zonder in een bepaalde richting te sturen. Na de afspraak kregen we op de mail het gehele advies fijn op een rijtje toegestuurd. En niet onbelangrijk; het was ook leuk en gezellig! Wij zijn in onze nopjes, morgen gelijk aan de slag!"

Kleur in jouw interieur

Kleur maakt vrolijk, kleur geeft rust en kleur omarmt je. Dit wil jij ook, maar je weet niet zo goed hoe. Welke combinaties passen mooi bij elkaar en wat komt dan waar? Oh, moet je ook rekening houden met de lichtinval vanuit verschillende windrichtingen? Ai, dit maakt het allemaal wel heel erg ingewikkeld. Ondertussen blijf je twijfelen en stoor je je hier elke dag aan.

Je droomt van een interieur dat warmte uitstraalt en een geheel is. Doordat alles zo goed bij elkaar past, blijft het netjes en geniet jij elke keer weer als je binnenstapt of er doorheen loopt. Een interieur dat helemaal is afgestemd op jou of je gezin, met jullie favoriete kleuren.

Maar wat zijn jouw favoriete kleuren dan eigenlijk? Je komt er snel achter in deze korte quiz. Heb je daarna nog wat hulp nodig? Ik kan je altijd helpen met jouw persoonlijke kleurenplan.

Doe de quiz!

Welk kleurprofiel past bij jou?

  • Gratis quiz, gewoon leuk om te doen
  • Weet je niet zo goed wat je leuk vindt?
  • In 10 vragen kom je achter jouw ideale interieur kleur
  • Met leuke aanbieding op het einde
Rebecca Scherpenisse

Ik geef kleur aan jouw interieur

Neem contact op voor persoonlijk interieur- & kleuradvies, of andere vragen!